"Bir-Gits"

  Lækre knækbrød med kerner

  Denne opskrift giver ca. 2,3 bageplade fuld af lækre
  knækbrødstern med kerner.

  Alle ingredienserne blandes og røres sammen til en ensartet dej.
  Dejen rulles ud med kagerulle mellem 2 stykker bagepapir.
  Det er vigtigt, at man bliver ved med at rulle, indtil dejen
  ikke kan rulles tyndere pga. kernerne.
  Når man er færdig med at rulle, fjernes det øverste stykke
  bagepapir og ternene skæres ud med  en pizzarulle. ca. 4x4 cm.
  Ikke større, da det her er snack, som spises alene.

  Bages ved 200oC i 12-15 minutter. (Let gyldne)

  Opskriften:

1 dl. solsikkekerner

1 dl. hørfrø

1 dl. sesamfrø

1 dl. havregryn

1 dl. græskarkerner

3 1/2 dl hvedemel

2 dl. vand

1 dl. olie

1 tsk. bagepulver

2 tsk. salt.