"Bir-Gits"
Lækre knækbrød med kerner
Denne opskrift giver ca. 2,3 bageplade
fuld af lækre
knækbrødstern med kerner.
Alle ingredienserne blandes og røres
sammen til en ensartet dej.
Dejen rulles ud med kagerulle mellem 2
stykker bagepapir.
Det er vigtigt, at man bliver ved med at rulle, indtil dejen
ikke kan rulles tyndere pga. kernerne.
Når man er færdig med at rulle, fjernes det øverste stykke
bagepapir og ternene skæres ud med en pizzarulle. ca. 4x4 cm.
Ikke større, da det her er snack, som spises alene.
Bages ved 200oC i 12-15 minutter. (Let gyldne)
Opskriften:
1 dl. solsikkekerner
1 dl. hørfrø
1 dl. sesamfrø
1 dl. havregryn
1 dl. græskarkerner
3 1/2 dl hvedemel
2 dl. vand
1 dl. olie
1 tsk. bagepulver
2 tsk. salt.